Alle schilderwerken voor binnen & buiten met dat tikkeltje meer.

Interieur

Is uw interieur aan vernieuwing toe? Van effen schilderwerk tot decoratieve technieken, muurstickers, geschilderd schrijf- en/of magneetbord, klassieke plafondlijsten (mouluren), etc. kan je op ons rekenen. Iedere klant wordt persoonlijk begeleid in zijn kleur en materiaalkeuze om een mooi eindresultaat te bekomen. Vraag ons gerust advies omtrent de mogelijke technieken die op jou muren, keukenwerkblad, badkamermeubel, e.d. kan geplaatst worden.

Ook begeleiden we u graag verder in de juiste keuze van raamdecoratie en kan u bij ons terecht voor het plaatsen van vinylparket met bijhorende plinten of schildersplinten.

De plankenvloeren waarmee we werken zijn goed onderhoudbaar, 100% waterdicht en daarom uitermate geschikt voor keukens en badkamers. Vinylparket is een zwevende vloer dat niet verlijmd wordt, waardoor de ondergrond niet beschadigd geraakt. Er is geen ondervloer nodig en het overbrugt probleemloos oneffenheden van 2mm. Doordat het materiaal dun is, is deze vloerbekleding ideaal voor vloerrenovaties (kan op een bestaande vloeren geplaatst worden). Het plaatsen zelf brengt weinig stof en lawaaihinder met zich mee.

Er is keuze aan een brede waaier van motieven (parketlook/ steenlook) en kleuren.

Exterieur

Een nette gevel is het visitekaartje van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw gevel, poort, ramen en deuren, tuinhuis, carport, etc. een tweede leven krijgen.

Naast het schilderen van de gevel kunnen we deze ook opfrissen door de gevel te reinigen. Dit zorgt ervoor dat het raamwerk beter tot zijn recht komt.

Zit u nog met vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies op maat. Wij maken graag een gedetailleerde offerte voor u op.